Για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε επιπλέον εισόδημα από το ακίνητό σας, η Bluemoments αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη σας!

 

H Bluemoments σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, προσφέρει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης ακινήτων και τουριστικών καταλυμάτων, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των εσόδων που απορρέουν από αυτή τη διαδικασία.

 

Διαθέτοντας ένα ευέλικτο πλαίσιο συνεργασίας και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες,αναλαμβάνουμε την εξ’ ολοκλήρου διαχείριση του ακινήτου σας, αναδεικνύοντας τα προτερήματά του,με επαγγελματισμό και με απόλυτο σεβασμό στον ιδιόκτητο χώρο σας, όπως επίσης και στις ανάγκες των επισκεπτών σας.

 

Υιοθετώντας το μοντέλο της πλήρους διαχείρισης προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες βελτιστοποιούν το ρυθμό κρατήσεων του ακινήτου σας.

 

Συγκεκριμένα :

  • Αναλαμβάνουμε την διαδικτυακή καταχώρηση και την προώθηση του καταλύματός σας στην airbnb καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες ενοικίασης ακινήτων, διαχειριζόμενοι πλήρως τις ενδεχόμενες κρατήσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου κι ανταποκρινόμενοι στις συνομιλίες και τους διακανονισμούς με τους μελλοντικούς επισκέπτες καθώς και την ενημέρωσή σας σχετικά με τις κρατήσεις.
  • Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς πελατών από και προς το αεροδρόμιο και προς το κατάλυμά σας.
    Επιπλέον υπηρεσίες μας είναι η επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του χώρου σας, η υποδοχή και η παρουσίαση του στους επισκέπτες κατά την άφιξή τους (check in ) και ο έλεγχος του καταλύματος κατά την αποχώρησή τους (check out).Ταυτόχρονα, το ακίνητο ετοιμάζεται άρτια για τους επόμενους επισκέπτες σας.
  • Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού , υπηρεσίες concierge, ανακαίνισης ή επιδιόρθωσης του ακινήτου, αντιμετωπίζοντας κάθε έκτακτη ανάγκη άμεσα κι αποτελεσματικά.
  • Στόχος μας είναι ο επισκέπτης σας να μπορεί να απολαύσει αυξημένες υπηρεσίες ποιότητας σε καλύτερες τιμές ώστε μετά το τέλος της διαμονής του ευχαριστημένος να προχωρήσει σε θετική κριτική.